غذاهای محلی

 همچون سایر نقاط کشور نان عمده ترین ماده غذایی در سیستان و بلوچستان است. ده ها نان در استان به مناسبتهای مختلف پخت می شود به عنوان مثال در سیستان علاوه بر نان لواش، تافتون، کلوچه، چلبک، قلیفی و در بلوچستان نانی بنام هلکاری که همان چلبک سیستانی است پخت می شود.

از جمله غذاهای سیستانی نیز می توان به کشک زابلی، اوجیزک، تاس، آوی، ماهی تنوری، لیتی(آرد) و آبگوشت اشاره نمود.

در بلوچستان همراه نان، خورش های متنوع پخت می شود که به آن "واداپ" گفته می شود. از ادویه های تند، پیاز و گوشت نیز استفاده می شود. تنوری نیز از غذاهای معروف بلوچستان است که عمدتاً در مهمانی ها طبخ می شود که به سیخ کشیدن یک لاشه ی کامل گوشت قرمز است که در تنور می گذارند.


۲۶ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱