دکتر محمد رضا عطار زاده معاون آب و آبفای وزرات نیرو که به استان سیستان و بلوچستان سفر کرده است ظهر روز پنجشنبه با مهندس آزاد استاندار سیستان و بلوچستان دیدار کرد .
به گزارش روابط عمومی استانداری ، در این نشست علی محمد آزاد استاندار با اشاره به خشکسالیهای متوالی در استان گفت : ما باید در فصل بارندگی قطره قطره آب را جمع کنیم و نگذاریم هدر برود . استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر تسریع در تکمیل سدهای نیمه تمام افزود : موقعیت استان ما طوری است که ما باید در یک نقطه برای تامین آب هزینه کنیم و در یک نقطه برای هدر نرفتن آب هزینه کنیم .
علی محمد آزاد افزود : دغدغه اصلی ما تامین آب شرب مردم و بخش کشاورزی است .
استاندار همچنین برای استفاده بهینه از آب رودخانه هیرمند گفت باید کانالهای منتهی به رودخانه مشترک لایه روبی شود تا در فصل پر آبی بتوانیم آبهای موجود را ذخیره نماییم زیرا گرفتاری اصلی ما همین لایه روبی است که هر سال اتفاق می افتد .
در این جلسه دکتر محمد رضا عطار زاده معاون آب و آبفای وزارت نیرو هم با قول مساعد داد ، با همکاری مجلس بتوانیم اعتبارات لازم را جهت تکمیل سد های موجود و جمع آوری آبهای سطحی اقدام شود .
دکتر عباسعلی نورا نماینده مردم زابل و زهک در مجلس شورای اسلامی هم خواستار جلوگیری از پخش و تبخیر آبهای دریاچه هامون شد و بر احداث نقطه ای در سطح دریاچه برای تجمیع آبهای براکنده شد .